Hamis túrótorta

Hozzávalók:

Első réteg:
    - 6 nagy szem datolya
    - 5 darab cukormentes keksz
    - 4 evőkanál sótlan földimogyoró
    - 1 evőkanál kókuszreszelék

Második réteg:
    - 1 doboz totu
    - 3 evőkanál cocomus kókusztejszín
    - 1 lapos evőkanál eritrit
    - fél teáskanál konjac liszt
    - 15-20 szem áfonya

Harmadik réteg:
    - 1 doboz totu
    - 3 evőkanál cocomus kókusztejszín
    - 1 lapos evőkanál eritrit
    - fél teáskanál konjac liszt
    - 1 teáskanál céklapor (szín miatt használtam)

Elkészítés:

Első réteg:  Az összetevőket mind beledobjuk egy aprítógépbe, és jól összedolgozzuk.  Egy tortaformát kibélelünk sütőpapírral, (de nem is muszáj) majd belenyomkodjuk a masszát.

Második/harmadik réteg: Igazából nem is muszáj két réteg, csak a szépség miatt lehet különszedni, így amikor tálaljuk nagyon mutatós lesz.

Az összetevőket belerakjuk egy tálba és botmixerrel összedolgozzuk, hogy jó krémes legyen, majd ráöntjük a legelső rétegünkre.
Itt lehet akár felezni és külön-külön beleturmixolni a gyümölcsöket illetve a céklaport, de persze simán lehet elkészíteni eperrel vagy málnával (amilyen gyümölcsötök éppen van otthon).

Mehet pár órára a hűtőszekrénybe és utána már lehet is enni 

Viszont ebből elég kis picike tortácska lesz, mindössze 11 cm átmérőjű. De tesztelésnek pont jó szerintem, és aki nem ehet túrót annak egy nagyon jó opció lehet.

Ui.: Ha kipróbáltátok jelöljetek meg rajta, hogy lássam a műveteket, instagrammon pedig használjátok a #healthgarecept taget.