Meggyes muffin

Hozzávalók:

- 150 g zabpehelyliszt (zabliszt)
- 3 db tojás
- 30 eritrit (ha édesebb szájú vagy 50 g)
- 50 g olvasztott kókuszzsír
- 30 g növényi tej
- 5 g sütőpor
- 150 g fagyasztott meggy
(- 30 g mák elhagyható)

Elkészítés:

1. Az összetevőket keverjétek össze fentről lefelé haladva.

2. A meggynél kicsit álljatok meg, először mossátok meg meleg vízben, majd kicsit nyomkodjátok ki belőle a vizet, és máris mehet a masszába.

Én itt kevertem hozzá még pluszban a mákot, de ez abszolút elhagyható, ha nem szeretitek vagy éppen nincsen otthon.

3. A sütőt melegítsétek elő 180 fokra, alsó felső programon süssétek 25 percig.
A végeredmény pihe-puha omlós tészta lesz.

Jó étvágyat hozzá ☺

Ui.: Ha kipróbáltátok jelöljetek meg rajta, hogy lássam a műveteket, használjátok a #healthgarecept taget. :)