Raffaello

Hozzávalók:

- 100 g kókuszreszelék
- 50 ml növényi tej
- 4 evőkanál kókuszzsír (folyékony)
- 1 ek eritrit
- 1 tk fahéj
- 1 tk bourbon vanília

Elkészítés:

1. A kókuszreszelékből kókuszvajat készítünk. Vagy egy jó minőségű turmixgéppel vagy csak simán botmixerrel, a lényeg, hogy addig kell turmixolni, amíg krémes állagú nem lesz.
De FIGYELEM nem minden kókuszreszelék alkalmas erre, ami nekem bevált az a mogyi és a kalifa.

2. Hozzáadjuk a többi összetevőt és alaposan összekeverjük.

3. Egy kis időre hűtőszekrénybe tesszük, hogy a kókuszzsír megdermedjen és formázni lehessen.
Kb 15-20 perc elég is, ezután pedig lehet kis golyókat formázni és belehempergetni kókuszrelékbe

Ui.: Ha kipróbáltátok jelöljetek meg rajta, hogy lássam a műveteket, instagrammon pedig használjátok a #healthgarecept taget.